BEMUTATKOZÁS

Tisztelt Csepeli polgárok!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Csepeli Önkormányzat Közterület Felügyeletének honlapjára.

E honlap célja az információk megosztása, a ,,Mi tudásunk az önök biztonsága” szlogen mentén.

Minden olyan tevékenységünk, amit a jogszabályok a közterület feladatai közé sorol, arról itt folyamatosan frissülő információkat fognak látni, példákkal, fotókkal bemutatva azok jogszabályi követhetőségét.

Szeretnénk, ha ez a kommunikáció /párbeszéd oda-vissza működne és közösen tudnánk megoldani azon problémákat, amelyek itt a csepeliek közöségi érdekeit sértik vagy irritálják.

Ezen problémákat csak közösen, egymást segítve tudjuk megoldani, ezért is van a szlogenünkben az a szó, hogy „a mi tudásunk”, mert bármennyire is jó szándékú egyes polgáraink segítőszándéka, ha az nem a törvényeség talaján keletkezik, oldódik meg akkor az több kárt okoz a személyeknek és a közöségnek, mint hasznot. E honlap egyfajta fogódzó mindenki számára, aki szeretne tenni Csepel közbiztonságának javítása érdekében, legyen az lomtalanítás, környezetvédelem, ebrendészeti problémák, parkírozás, és sajnos még sorolhatnám a problémák körét.

Ezért van elektronikus és telefonos elérési lehetőségünk a nap 24 órájában, ezért van jól felkészített közterület felügyelői járőr hálózatúnk.

Köszönöm segítő szándékukat, ajánlom figyelmükbe új honlapunkat.